Betydning for kommunen

GREEN SPORT FACILITY på kommunens anlæg betyder, at der på anlægget gøres en indsats for at mindske klimabelastningen, arbejder på at mindske driftsomkostninger og at fremtidsikre anlægget.

Medlemskab af ordningen viser, hvordan langsigtede investeringer og planlægning, vedvarende fokus, erfaringsudveksling og belønning i forhold til indsats giver store driftsbesparelser og er med til sikkerheds- og fremtidssikret en masse anlæg.

BESPARELSER PÅ DRIFT
Idrætsanlæg, som er med i ordningen, har vist, at der er mange tusind kilowatt og kubikliter vand at spare i årenes løb ved at følge kriterierne. Det er godt for miljøet, men også en ansvarlig håndtering af borgernes skattekroner.

FREMTIDSSIKRE ANLÆG
Green Sport Facility skaber grundlag for erfaringsudveksling med andre anlæg, som sikre de bedste løsninger – både økonomisk og i forhold til kvalitet.

Dette er som nævnt med til at fremtidssikre anlæg – både i forhold til drift og vedligeholdelse. Det gør, at anlæggende holdere længere og har mindre driftsomkostninger.

Et fokus på totalomkostninger frem for årligt budget giver store fordele – og det er motiverende for medarbejder at blive belønnet for indsatsen fx med en anerkendelse via Green Sport Facility.

EJERSKAB HOS BORGERNE
Ordningen arbejder også for at uddanne og fremme ejerskab hos brugere og lokale borgere og dermed fremme ejerskab og ansvarlighed overfor anlægget.

Det sker ved både at gøre en indsat i forhold til eget anlæg, men også ved at informere og arbejde for at brugere, foreninger og samarbejdspartnere bidrager til og støtter op om det bæredygtige arbejde.

 

Find bæredygtige steder

Vind

Ophold for to på et Green Key hotel

Få tips og ideer til bæredygtige rejser, mad og oplevelser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen..

Du kan til enhver tid afmelde dig igen

Har du besøgt?

Helsingehallerne

Helsingehallerne

Idrætsvej 21 ,3200 Nordsj…

Augustenborg Hallerne

Augustenborg Hallerne

Kettingvej 19A ,6440 Sønder…

Hasle Hallen

Hasle Hallen

Byvangen 6 ,3790 Vest-…

Glostrup Idrætspark

Glostrup Idrætspark

Stadionvej 80 ,2600 Københ…

Hedensted Centret

Hedensted Centret

Gesagervej 68-70 ,8722 Midtjy…

Ringsted Svømmehal

Ringsted Svømmehal

Tvær Allé 8 ,4100 Vest-…

Vig Kultur- og Idrætscenter

Vig Kultur- og Idrætscenter

Ravnsbjergvej 25 ,4560 Vest-…

Uvelse Fritidscenter

Uvelse Fritidscenter

Gørløsevej 6A ,3550 Nordsj…

Virumhallerne

Virumhallerne

Geels Pl. 40 ,2830 Nordsj…

Virumhallerne er et idrætsanlæg beliggende i VirumLyngby-Taarbæk Kommune. Virumhallerne består i dag af to haller, den originale…

Ejby Hallen

Ejby Hallen

Mosetoften 35 ,2600 Københ…